|
Dok Dertien pop up restaurant basin Maastricht, afbeelding via Facebook |
Ongeveer een week geleden kreeg Maastricht zijn allereerste pop-up restaurant, visrestaurant Dok Dertien. Pop-up restaurants zijn de laatste jaren erg populair. Vooral in de randstad zijn er al vele pop-up restaurants gekomen en weer gegaan. Want dat laatste is nou juist de eigenschap van een pop-up restaurant: ze zijn slechts tijdelijk. Het is een trend die is overgewaaid vanuit het buitenland. De tijdelijke restaurants openen vaak de deuren op unieke locaties en richten zich op biologische en/of lokale ingrediƫnten.
Dok Dertien in Maastricht is gevestigd aan de gezellige binnenhaven 't bassin in Maastricht. Na drie maanden zal het restaurant zijn deuren alweer sluiten. Tot die tijd kunnen de gasten volop genieten van de zomerzon op het terras. Het interieur van Dok Dertien is een bonte verzameling van antieke meubels en vintage accessoires. De muziek in de zaak is afkomstig van vinyl (vandaar de vermelding "seafood & vinyl" op het logo dat je op de afbeelding hierboven ziet).
|
Seafood platter van Dok Dertien, afbeelding via Facebook |
Geen opmerkingen:
Een reactie posten