dinsdag 23 oktober 2012

Herfst decoratie

Afbeeldingen via en via
Momenteel hebben we een heerlijke nazomer, een echte Indian Summer. De blaadjes aan de bomen zijn al prachtig gekleurd met een herfstige gloed en de huidige temperaturen maken het mogelijk om er zelfs in korte mouwen van te genieten. Veel mensen houden niet van de herfst omdat het de tijd van de regenbuien en de veel te korte dagen is. De R in de maand herinnert ons eraan dat die mooie zomer nu toch echt voorbij is en dat de koude donkere dagen voor kerst er in rap tempo aankomen. Maar laten we vooral genieten van de herfst. Het seizoen van lange boswandelingen door de knisperende gevallen blaadjes, van warme knusse dekentjes en haardvuren, van gezellige filmavondjes op de bank, van kaarsjes op tafel en warme chocomel met slagroom om je handen aan te verwarmen.

Afbeeldingen via en via
Om het herfstgevoel helemaal compleet te maken geven we je hier een aantal leuke decoratie idee├źn. In de herfst zijn er weer volop pompoenen en kalebassen te krijgen (eigenlijk is een pompoen een soort kalebas die je, in tegenstelling tot veel andere soorten kalebassen, ook kunt eten) die je als decoratie kunt gebruiken. Ze zijn er in ontzettend veel soorten, maten en kleuren. Omdat niet elk interieur mooi combineert met de veelal oranje-achtige tinten kun je ook kiezen voor witte soorten.

Afbeeldingen via en via


Met mooie herfstbladeren kun je heel eenvoudig een krans maken. Bekijk de foto's hieronder om te zien hoe het moet.Verzamel herfstbladeren en wikkel ze met een rolletje wikkeldraad om een krans van stro.

Afbeeldingen via
Herfstdecoraties geven je huis een gezellige sfeer zodat je binnen heerlijk kunt genieten als het straks buiten weer kouder wordt.

Mooie tafelschikking in herfststijl. Afbeelding via

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...