maandag 13 mei 2013

Reizen in stijl

reizen in stijl
Met de klok mee vanaf linksboven: slaapmasker van twinklestar, bagagelabel bosuil van zazzle, samsonite koffer bright lite, make-up tasje van Marc Jacobs, samsonite trolley essensis

Lekker even weg uit het druilerige Nederland? Wij zetten hier een aantal leuke reisaccessoires neer om mee te nemen op je volgende reis.

Moet je een aantal uur vliegen om op de plaats van bestemming te komen, of kun je moeilijk slapen in een vreemde hotelkamer? Dan is een oogmasker ideaal. Het zorgt er in ieder geval voor dat je lichaam denkt dat het compleet donker is om je heen en dus eenvoudiger in slaapmodus gaat. Oogmaskers zijn er in ontiegelijk veel verschillende design. Tijgerprintjes, bling bling, met oogjes erop geborduurd, ze zijn er allemaal. Het oogmasker op de afbeelding hierboven komt van Twinklestar, en is voor 10,90 te koop op hun website.

Ben je eindelijk na een lange vlucht in je vakantieoord aangekomen, begint de zoektocht naar je koffer op de band van de luchthaven. Een goede tip is om te zorgen voor een opvallend koffer. Koop bijvoorbeeld geen standaard zwart geval, maar een opvallend koffer in een afwijkende kleur, zoals het koffer Bright Lite van Samsonite (67 cm) in fuchsia kleur. Het koffer is onder andere te koop in de webshop van V&D voor 199 euro. Het koffer is er ook in de kleuren champagne en turquoise. Een ander leuk en opvallend koffer is de Essensis Troley van Samsonite, met een leuk motief. Deze koop je vanaf 209 euro bij de Bijenkorf. Heb je al een koffer dan kun je dit natuurlijk ook op andere manieren laten opvallen. Plak er bijvoorbeeld stickers op (ook aan de onderkant omdat je koffer ook wel eens op de kop op de band terecht komt) of kies een opvallend bagagelabel. Op zazzle zag ik dit bagagelabel met uil te koop staan voor 8,05 euro.

Op reis heb je natuurlijk ook een plekje nodig voor al je make-up spulletjes. Dit leuke make-up tasje van Marc Jacobs (Bijenkorf voor 85 euro) zorgt ervoor dat alles keurig bij elkaar blijft.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...