dinsdag 3 juli 2012

Binnenkijken in de buurt - Andromedasingel Heerlen

Op deze blog kon je eerder al binnenkijken bij woningen in Maastricht die op de site van Funda te koop aangeboden werden. Deze keer is Heerlen aan de beurt, waar in een villawijk dit bijzondere woonhuis te koop staat voor net geen miljoen euro. Voor deze moderne villa is veel gebruik gemaakt van glas, wat de woning erg licht maakt en zorgt voor een open sfeer. Door het gebruik van beton heeft de villa ook iets industrieels en stoers.

In de mooie grote keuken is beton gebruikt in combinatie met hout. Deze twee materialen contrasteren prachtig met elkaar en zorgen voor een stoere maar warme uitstraling. De enorme eettafel maakt deze keuken geschikt om heerlijk uitgebreid te tafelen met vrienden en familie.

Ook in het open trappenhuis en de riante badkamer met vrijstaand bad weer de combinatie van beton en hout. De woonkamer is modern en strak ingericht en profiteert van de ruime lichtinval. Voor wie van modern, luxe en licht houdt is dit een ideale woning. Je moet alleen niet bijgelovig zijn, want het huisnummer is 13.

Bron: funda

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...