dinsdag 27 november 2012

Sinterklaasdecoraties

Afbeelding via

De goedheiligman is alweer enkele dagen in ons land. Vele schoentjes zijn weer gezet en gevuld. Wil je volgende week pakjesavond in stijl vieren, dan vind je hier een aantal leuke decoratie idee├źn. Op de website Bakfeestenzo.nl staat bijvoorbeeld bovenstaande snoepkrans die je eenvoudig kunt maken van stro en verschillende soorten sinterklaassnoepgoed.

Afbeeldingen via en via

Een ander leuk idee voor een sinterklaaskrans is de krans van De Kranselarij op de foto hierboven aan de rechterkant. Deze krans is gemaakt van hooi en versierd met sinterklaaspoppetjes, worteltjes, pepernoten en jute. Mandarijntjes horen natuurlijk ook bij Sinterklaas, en versierd met vlaggetjes leuk als decoratie of traktatie (foto links). De vlaggetjes komen van de site Jetjes en Jobjes, waar diverse leuke printables te koop zijn.

Afbeeldingen via

Van diezelfde website komen ook de twee bovenstaande decoratie ideeen voor Sinterklaas. Links o.a. sinterklaasvlaggetjes en een leuk idee voor een wandhanger van chocoladeletters. Rechts papieren Hollandse huisjes die je kunt vullen met snoep.

Afbeeldingen via en via

Op de website www.paqhuis.nl zijn bovenstaande papieren zakjes met Sinterklaasprint te koop. Ook van Jetjes en Jobjes een verlanglijstje voor in de schoen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...