vrijdag 22 februari 2013

And the Oscar goes to ...

Regisseursstoel van Carl Hansen - Pop Art schilderij Marilyn Monroe - Studio Spot - Princess Popcornmaker


Aanstaande zondag worden in Hollywood voor de 85e keer de Academy Awards uitgereikt. Een absoluut hoogtepunt van het jaar voor de filmindustrie. Wie zal dit keer met het gouden beeldje naar huis gaan? Vanwege het tijdsverschil moet je in Nederland helaas lang wakker blijven om hier achter te komen. Als diehard filmliefhebber ben ik heel wat jaren midden in de nacht opgestaan om te kijken hoe de sterren de rode loper richting het Kodak theater op Hollywood Boulevard betraden. Voor wie dit jaar ook live wil kijken zendt Film1 de Oscaruitreiking uit in de nacht van 24 op 25 februari. Ook niet-abonnees kunnen gewoon kijken, lees op de site van Film1 hoe dit in zijn werk gaat. 

Geïnspireerd door de Oscars vind je in dit artikel een aantal interieurideeën voor filmfanaten. Breng bijvoorbeeld een vleugje Hollywood in huis met de folding chair van de Deense designmeubelenfabrikant Carl Hansen & Son, een homage aan de klassieke regisseursstoel uit Hollywood.

Popart schilderen zoals dit schilderij van Marilyn Monroe, vanaf 255 euro te koop bij Het Schilderijhuis, zorgen voor een beetje glamour aan de muur. Vaak zijn Hollywood-geïnspireerde kunstwerken en accessoires een beetje kitsch en over de top, maar op de juiste manier gecombineerd en op een ingetogen manier geven ze je interieur een persoonlijke touch.

Bij een film hoort uiteraard popcorn en deze kun je prima thuis zelf maken met bijvoorbeeld deze popcornmaker van Princess.Tip voor het weekend: lekker op de bank een oscar winnende film kijk met een grote bak popcorn! Geen zin in saaie reguliere popcorn? Culy.nl geeft je een recept voor Twix-caramel popcorn.

Je waant je bijna op een echte filmset met deze stoere studio spot van Besselink.  Hij kost 119,99 euro en is in drie kleuren verkrijgbaar. Vooral leuk in een stoer en industrieel interieur.

Meer Oscarinspiratie vind je op ons speciale Oscar Board op Pinterest!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...