maandag 21 januari 2013

Valentijnscadeau voor haar

Een leuk Valentijnscadeau voor haar? Hier zes leuke ideeën. 1. Viktor & Rolf Flowerbomb parfum 2. Fleurop gemengd wit boeket 3. Gepersonaliseerde fles wijn 4. Schakelarmband van Ti Sento 5. Lingerie 6. Chocstar chocolade


Op 14 februari is het Valentijnsdag. In een eerder artikel op Bonjaro las je al over de oorsprong van Valentijn. Ben je nog op zoek naar een Valentijnscadeau voor haar? Dan geeft dit artikel je hopelijk wat inspiratie. Uiteraard volgt binnenkort ook een lijstje met inspiratie voor een leuk Valentijnscadeaus voor hem. Onderstaande cadeaus zijn allemaal online te koop, dus geen excuus om haar geen Valentijnscadeau te kopen dit jaar!

1. Parfums. Als je op zoek bent naar een leuk Valentijnscadeau voor haar is parfum altijd een gewilde opties. Een probleem met parfums is dat geur erg persoonlijk is. De ene geur ruikt geweldig bij de een, maar een heel stuk minder aangenaam bij de andere vrouw. Hoe vind je dan toch de ideale parfum voor je geliefde? Blijf dicht bij de geuren die ze al heeft en die ze graag draagt. Op internet, bijvoorbeeld op de website Fragrantica, kun je dan kijken welke geurnoten er in de parfum zitten en een soortgelijke geur aanschaffen. In parfumspeciaalzaken kunnen ze je meestal ook goed helpen om de juiste parfum als valentijnscadeau voor haar uit te zoeken. Online kun je ook heel makkelijk parfums kopen en worden ze vaak ook gratis feestelijk voor je ingepakt. Bekende sites zijn natuurlijk Douglas en Ici Paris XL.

2. Bloemen. Bloemen doen het ook altijd goed, en vooral rozen zijn voor Valentijn erg geschikt. De roos, vooral in het rood of in het wit, staat symbool voor de liefde. Weet je niet van welke kleur je geliefde houdt kies dan een neutraal boeket met witte bloemen. Online bestel je bloemen bijvoorbeeld bij Fleurop.

3. Bubbels. Een lekkere fles (rosé)champagne of een fles wijn om samen op Valentijnsavond op te drinken is ook leuk om te geven (tenzij zij geen alcohol drinkt natuurlijk). Voor een persoonlijke noot bij je Valentijnscadeau voor haar kun je bij Gall & Gall online je eigen etiket op een wijnfles laten maken. 

4. Sieraden. Marilyn Monroe zong ooit "Diamonds are a Girl's Best Friend". Ach, het hoeven niet perse diamanten te zijn, maar iets leuks voor om de pols, nek of vinger valt bij veel vrouwen in de smaak. Op Valentijnsdag kom je als man goed voor de dag met iets van de juwelier. Let hierbij wel een beetje op haar smaak. Niet alle vrouwen houden van opvallende sieraden en juwelen. Een mooie armband die ingetogen is maar toch ook wel een beetje bling is deze armband van Ti Sento met zirkonia steentjes is bijvoorbeeld in de webwinkel van De Bijenkorf te koop.

5. Lingerie. Ook lingerie is een populair valentijnscadeau voor haar. Voor de juiste maat kijk je natuurlijk even in haar lievelingssetje (liefst van hetzelfde merk). Ook hierbij geldt, over smaak valt te twisten. Niet alle vrouwen houden van kant en strikjes. Als zij dit nooit draagt, waardeert zij dit waarschijnlijk ook niet als cadeau van haar vriend. Het setje op de foto is van Hunkemoller.

6. Chocolade. Marilyn had het eigenlijk gewoon helemaal fout. Niet diamanten maar chocolade is 'a Girl's Best Friend'. En ook chocolade bestel je eenvoudig en snel online. Bij Chocstar kun je bijvoorbeeld zelf haar lievelingschocoladereep samenstellen. Speciaal voor valentijn kun je zelfs kiezen voor snoephartjes of roosjes in je chocolade. Of kies uit een van de valentijnsrepen met namen als 'ik cacao van jou', 'sweet kisses' of 'you had me at chocolate'.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...