donderdag 20 december 2012

Binnenkijken - Woning in Maasland

Afbeelding via Houzz, fotografie door Holly Marder
Houzz.com is een fantastische website om inspiratie op te doen voor de verbouwing of de inrichting van je huis. De site staat boordevol mooie foto's van veelal professionals uit de designindustrie. Je kunt je eigen ideeƫnboek samenstellen met de foto's die je op de site vind. Houzz is een Amerikaanse website, wat je ook veel terugziet in de interieurs. Mij is alles helaas over het algemeen iets te Amerikaans. Ik hou zelf toch meer van onze eigen Europese manier van inrichten. Gelukkig staan er regelmatig niet-Amerikaanse interieurs op de site, zoals dit huis in Maasland. Het is een nieuwbouwhuis gebouwd in oud-Hollandse stijl. Ik vind vooral de donkere kleur baksteen in combinatie met de witte kozijnen en het rode pannendak erg mooi. De moderne tuin is iets minder mijn smaak, al is hij natuurlijk wel zeer onderhoudsvriendelijk.

Afbeelding via Houzz, fotografie door Holly Marder
Ook de inrichting van het huis is een mix van oud en nieuw. De grijze landelijke keuken die je op de foto ziet is hier een perfect voorbeeld van. De keuken is van alle moderne gemakken voorzien, maar heeft toch een beetje dat gevoel van een oude boerenkeuken. In de woon- en eetkamer is gekozen voor warme grijstinten en natuurlijke beige accenten (kijk bijvoorbeeld naar die mooie lamp boven de eettafel).

Afbeelding via Houzz, fotografie door Holly Marder
In bijna alle vertrekken is gekozen voor sobere kleuren. In de badkamer liggen prachtige grote tegels en de dubbele wastafels met spiegels in antiek zwarte lijsten zorgen voor een luxe uitstraling. Klik hier om op de site van Houzz nog veel meer foto's van dit leuke charmante huis in Maasland.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...