maandag 4 juni 2012

De mooiste iPad coversTablet computers zijn tegenwoordig hartstikke populair. Vooral de iPad van Apple is een groot succes. Sinds 23 maart is de nieuwste versie van de iPad, de iPad 3, in ons land verkrijgbaar en vliegt als warme broodjes over de toonbanken van de Apple stores. Zo’n tablet is natuurlijk een leuk hebbeding en als je er dan eentje hebt wil je hem natuurlijk ook beschermen tegen krasjes en deukjes. En waarom zou je dan voor een saaie standaard iPad cover kiezen als je ook voor een van de vele andere beschikbare stijlvolle covers kunt kiezen?

1. iPad cover met polkadots van Coverbee
2. iPad cover van het Duitse Katinkas
3. iPad cover Babuschka van wolvilt verkrijgbaar via de website van NordicBlends
4. iPad cover van modeontwerper Marc Jacobs

Links: iPad cover van vilt van GrafoGraphic - Rechts: gebreide iPad cover van Kareknits.Bij Etsy (een winkelplatform waar o.a. zelfgemaakte spullen verkocht worden) zijn ook veel iPad covers te vinden. Bijvoorbeeld bovenstaande cover met vogeltjes gemaakt van vilt en gebreide iPad cover (voor de echte creatievelingen is ook het breipatroon te koop via Kareknits op Etsy). 

iPad cover van leer en linnen van Halley
Vooral de etsywinkel van de Vietnamese Halley verkoopt mooie exemplaren. Zoals bovenstaande cover gemaakt van bruin leer en linnen. Aan de binnenkant is ruimte genoeg voor andere spullen. Op onderstaande foto's is nog een voorbeeld van een iPad cover van Halley te zien. Deze keer in vrouwelijk roze. Zo zie je maar weer dat je geen genoegen hoeft te nemen met een saaie standaard cover voor je iPad of andere tablet. Keuze genoeg!

iPad cover van roze leer met bloemstiksel van Halley

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...