dinsdag 29 mei 2012

Binnenkijken in de buurt - Vrijthof MaastrichtEerder kon je op deze blog al  binnenkijken bij een prachtig monumentaal pand te Maastricht. Nu kijken we binnen bij een pand in de buurt, namelijk een luxe stadswoning aan het mooiste plein van Nederland, het beroemde Vrijthof. De woning staat voor € 1.175.000,- te koop en is volledig gerenoveerd. De oorspronkelijke details zoals de plafonds, het trappenhuis en de entreepartij zijn behouden.

 
Op de begane grond zijn twee werkkamers met een kitchenette. De woonkamer en keuken bevinden zich op de eerste verdieping. De moderne keuken heeft mooie strakke witte kasten, een donker werkblad en een speels betegelde achterwand. Vooral de muurschildering in de keuken vind ik erg leuk. Het geeft deze keuken echt iets unieks en voegt een persoonlijk tintje toe. 

 Op de tweede verdieping bevindt zich de masterbedroom en een luxueus uitgevoerde badkamer. De badkuip staat los in de ruimte op een kleine verhoging. Zelfs op de badkamer is er een authentieke schouw.

En omdat er op het vrijthof nog niet genoeg cafés zijn, is er in de kelder van het pand een kleine privé bar. Dit zal vast een "unique selling point" opleveren voor de mannelijke huizenjagers. De vorige bewoners hebben in ieder geval een goed Limburgs gevoel voor humor; boven de bar hangt een bordje met: ESTE NIX PAX CHRISTE NIX (als je niks pakt, krijg je niks).

Bron: Funda

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...