donderdag 31 januari 2013

Valentijnscadeau voor hem

Valentijnscadeuas voor hem
Valentijnscadeau voor hem? 1. St-Feuillien bierpakket 2. Horloge van Guess 3. Eredivisie Live abonnement 4. Rituals pakket 5. Top Gear Magazine Abonnement 6. Iphone docking station
In een eerder artikel vorige week las je al de 6 tips voor Valentijnscadeaus voor haar. Vandaag zijn de mannen aan de beurt. Dus ben jij nog op zoek naar een Valentijnscadeau voor hem? Hopelijk geven deze tips je een beetje inspiratie. Vrouwen vinden het waarschijnlijk veel minder erg om de stad in te gaan om een Valentijnscadeau voor hem te kopen, maar voor wie dit met dit ongure weer niet ziet zitten zijn al deze cadeautips via internet te bestellen.

1. Bier. Mannen houden van bier, althans de meeste mannen. Geef hem voor Valentijn een leuk bierpakket of een andere drank. Maak het persoonlijk met een gepersonaliseerde verpakking, bijvoorbeeld een kistje met je naam van St. Feuillien.

2. Horloge. Een mooi horloge voor hem is wellicht niet het meest originele Valentijnscadeau dat je hem kunt geven, maar zal bij een heleboel mannen zeker in de smaak vallen. Bijvoorbeeld dit horloge van Guess.

3. Digitale TV. Geef hem als Valentijnscadeau een abonnement op zijn favoriete digitale TV kanaal. Voor de filmliefhebber bijvoorbeeld een filmkanaal en voor de voetbalfan een abonnement op Eredivisie Live. 

4. Geurtjes. Ook mannen ruiken graag lekker en sommige spenderen meer tijd voor spiegel dan ze ooit durven toegeven. Parfums, douchegel of aftershave zijn ook leuke Valentijnscadeaus voor hem. Veel merken hebben ook speciale cadeaupakketten voor mannen, bijvoorbeeld dit Men's Essential pakket van Rituals.

5. Tijdschriften. Behalve een abonnement op digitale tv kun je natuurlijk ook een (proef)abonnement op een tijdschrift geven. Zorg wel dat het abonnement vanzelf stopt, je wil natuurlijk niet dat hij ergens aan vast blijft zitten. Er is een enorme keus aan tijdschriften. Voor de autoliefhebber kun je bijvoorbeeld een abonnement op Top Gear Magazine cadeau doen voor Valentijn. Bij sommige abonnementen zit zelfs een ritje in een Ferrari!

6. Gadgets. Als Valentijnscadeau voor hem kun je ook kiezen voor een leuk gadget. Denk bijvoorbeeld aan accessoires voor zijn auto of voor zijn gsm zoals dit dockingstation voor zijn iPhone.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...