woensdag 24 april 2013

Binnenkijken in de Buurt - Odasingel Sittard

Afbeelding via Funda
In Sittard zijn ze de laatste tijd, onder de naam Zitterd Revisited, druk bezig de stad geheel te vernieuwen. In 2020 moet alles af zijn. Een onderdeel van de vernieuwing is de Rosa Toren, gelegen aan de rand van de schootsvelden bij het, ook recent gerenoveerde, klooster. De 46 meter hoge toren is het hoogste woongebouw van Sittard. Dit zorgt voor spectaculair uitzicht vanuit de appartementen en penthouse op de bovenste etages. De toren is vernoemd naar Rosa van Lima. Sinds haar zaligverklaring in het jaar 1668 wordt St. Rosa door de Sittardenaren vereerd.

Als er iets is wat ik belangrijk vind in een woning, is het voldoende lichtinval. Ik heb graag zo veel mogelijk zonlicht binnen. De appartementen in de Rosa Toren hebben grote ramen over de hele hoogte. Dit zorgt voor super veel licht en een onbelemmerd uitzicht over de stad.

Afbeelding via Funda


Er staan nog een aantal appartementen in de Rosa Toren te koop. GeĆÆnteresseerden kunnen op Funda en op officiĆ«le website van de Rosa Toren meer informatie vinden.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...