maandag 15 april 2013

Koninginnedag 2013 - dress to impress

Linksboven topje van Vero Moda, rechtsboven armbandje van Bengeltjes & Beads, Linksonder nagellak van Essie, rechtsonder shirtje van Tekenaartje.nl
Eind deze maand kleurt Nederland weer oranje. Het belooft dit jaar natuurlijk extra speciaal te worden vanwege de troonswisseling. Dus dan mag je natuurlijk ook wel een beetje extra uitpakken de 30ste april en ook voor een passende oranje outfit gaan. Er liggen alweer genoeg leuke spulletjes in de winkels en ook op internet lijkt de oranjekoorts al begonnen te zijn. Op de afbeelding hierboven geven wij je wat inspiratie voor Koninginnedag. Bijvoorbeeld een leuk oranje topje van Vero Moda of een armbandje van Bengeltjes & Beads (webwinkel lijkt helaas gesloten te zijn) of een t-shirt van tekenaartje.nl. Of ga gewoon simpel voor oranje nagellak, bijvoorbeeld van Essie (te kop bij Etos).

Afbeelding links via de haakbrigade, afbeelding rechts via theletter4
Je kunt natuurlijk ook zelf aan de slag voor je Koninginnedag accessoires.Op internet zijn genoeg tutorials te vinden voor leuke doe-het-zelf spulletjes. Bijvoorbeeld de gehaakte broche op de afbeelding link van de Haakbrigade. Op de website leggen de dames stap voor stap uit hoe je dit kroontje kunt haken. Op de foto rechts een oranje kroontje dat je natuurlijk super makkelijk zelf maakt van bijvoorbeeld vilt.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...